Bungalowpark Drenthe

Villapark in Drenthe.

Villapark Akenveen is een luxe bungalowpark in Drenthe.

In het Nationaal Park Drentsche Aa vindt u Villapark Akenveen. Fraai gelegen in een fantastische omgeving Het Stroomdallandschap van de Drentsche Aa kent vele variaties. Want naast het karakteristieke landschap van een stroomdal zijn er ook prachtige bossen en mooie heidevelden en vennetjes. Dit alles op loopafstand van de het Villapark.

Het park

Villapark Akenveen biedt 3 typen prachtige recreatievilla´s, gelegen op een fraai aangelegd park in het Nationaal Park Drentsche Aa. Het park is aangelegd met mooie waterpartijen die deels aansluiten op de grote recreatieplas.

Het park bestaat uit twee delen. De eerste fase van het park is een volgroeid park met mooie vakantievilla´s op ruime kavels. Op dit deel vindt u de villatypen A en B.
De tweede fase van het park is volop in ontwikkeling met prachtige rietgedekte vakantievilla´s. Hiervan staat een deel direct aan de grote recreatieplas met uitzicht op het mooie zandstrand. Op dit deel vindt u villatype C

Alle villa’s zijn luxe en gezellig ingericht en voorzien van tv, video, radio/cd, tuinmeubilair en C.V.

Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de villa en een berging voor uw fietsen e.d..

De inrichting en indeling van de woningen kan onderling verschillen.
Er zijn een aantal villa’s die op de verdieping over een tweede toilet beschikken. Indien dit uw voorkeur heeft kunt u dat bij uw reservering kenbaar maken. Indien mogelijk houden wij hier dan rekening mee.

Bekijk de “Akenveen” villa’s

Bekijk de “Drentsche Aa” villa’s