Villapark Akenveen

Een luxe bungalowpark in Drenthe.

 

Villapark Akenveen biedt 5 typen prachtige recreatievilla’s, gelegen op een fraai aangelegd park in het Nationaal Park Drentsche Aa. Het park is aangelegd met mooie waterpartijen die deels aansluiten op de grote recreatieplas.

Het park bestaat uit twee delen.
De eerste fase van het park is een volgroeid park met mooie vakantievilla’s op ruime kavels. Op dit deel vindt u de villatypen A en B.
De tweede fase van het park is volop in ontwikkeling met prachtige rietgedekte vakantievilla┬┤s en energieneutrale vakantievilla’s waarvan sommige zullen zijn uitgerust met een laadpaal. Hiervan staat een deel direct aan de grote recreatieplas met uitzicht op het mooie zandstrand. Op dit deel vindt u villatype C, D en E

Alle villa’s zijn luxe en gezellig ingericht en voorzien van tv, prive wifi, roaming netwerk, waterkoker, senseo en/of filter koffiezetapparaat, tuinmeubilair en cv.
Villatype D en E zijn volledig van het gas af.

Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de villa en een berging voor uw fietsen e.d..

De inrichting en indeling van de woningen kan onderling verschillen.
Er zijn een aantal villa’s die op de verdieping over een tweede toilet beschikken. Indien dit uw voorkeur heeft kunt u dat bij uw reservering kenbaar maken. Indien mogelijk houden wij hier dan rekening mee.

Bekijk de “Akenveen” villa’s

Bekijk de “Drentsche Aa” villa’s